Në Prizren realizohet projekti i “Auto-Kampit” që është i pari në vendin tonë

29 Qershor, 2020 - 11:00 pm

Komuna e Prizrenit, ka bërë lansimin e projektit të ri për “Auto-Kamp”, që është i pari i llojit të tillë në Kosovë, shkruan KultPlus.

Kryetari Haskuka ka njoftuar se në kuadër të këtij projekti janë krijuar hapësira për 10 vetura për kamping, hapësira gjelbëruese, ulëse për pushim, pajisje sportive dhe lodra për fëmijë.

“Në këtë vend tanimë turistët vendorë dhe ndërkombëtarë mund furnizohen edhe me rrymë dhe nevojat tjera që iu duhen një vend-kampingu të tillë. Kjo është vetëm faza e parë e këtij projekti, ku investimet do të vazhdojnë edhe më tej me kyqjen e ujit, vendosjen e dush-kabinave, si dhe do të bëhet qasja në rrugën kryesore”, tha ai.

Tutje ai ka falënderuar shoqatën e bjeshkatarëve Sharri për gatishmërinë e treguar për mirëmbajtjen e kësaj hapësire që ndodhet një kilometër larg nga qendra e qytetit, ndërkaq i ka ftuar të gjithë qytetarët që ta shfrytëzojnë dhe ta mbrojnë këtë ambient, si pasuri e të gjithëve. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme