Në shkollën “Gjin Gazulli” organizohet festë surprizë për drejtoreshën, ndërhyn policia (VIDEO)

1 Gusht, 2020 - 10:57 pm

Policia ka ndërprerë sot pasdite një festë në shkollën “Gjin Gazulli” në Prishtinë.

Kjo festë ishte surprizë dhe ishte organizuar për drejtoreshën e kësaj shkolle e cila ka dalë në pension dhe kishte dhe ditëlindjen.

Stafi i kësaj shkolle ishte mbledhur duke mos respektuar vendimin e qeverisë për të iu shmangur tubimeve, raporton Klan Kosova.

Pjesëmarrësit i janë bindur urdhrit të policisë dhe janë larguar menjëherë.

Të fundit

Të ngjajshme