Në Shqipëri, një pjesë e të rinjëve nuk e dinë alfabetin e gjuhës shqipe (VIDEO)

18 Korrik, 2020 - 5:25 pm

Një pyetësor i realizuar në Shqipëri ditë më parë, ka zbuluar se një pjesë e të rinjëve dhe atyre të moshës së mesme, nuk e dinë alfabetin e gjuhës shqipe.

36 shkronja aq sa ka alfabeti po del se janë shumë për t’u mbajtur në mend.

Disa prej tyre u shprehën shkurt se nuk e dinë kurse të tjerët u përpoqën ta thonë por që nuk ia dolën me sukses.

Në vijim shikoni videon:

Të fundit

Të ngjajshme