Në vend të “Zonja dhe zotërinj” do të përdoret “Të nderuar mysafirë”

14 Korrik, 2021 - 1:45 pm

 Foto: Stefan Nyffenegger

Kompania Swiss, duke ndjekur drejtimin e kompanisë së saj mëmë, Lufthansa, transportuesi kombëtar kombëtar po heq gjithashtu përshëndetjet e tij të vjetra “Zonja dhe zotërinj” dhe duke përdorur në vend të tyre “Të nderuar mysafirë” ndaj të dy gjinive”, transmeton albinfo.ch.

Vendimi rezultoi nga një diskutim i gjerë që përqendrohej në “vlerësimin e të gjithë pasagjerëve”.

“Nga ekuipazhet kërkohet të zgjedhin një formë të adresës që u drejtohet të gjithë pasagjerëve”, tha linja ajrore./ albinfo.ch/ KultPlus.com

Të ngjajshme