Nënë e bijë shqiptare, në ballinën e revistës britanike “Global Woman”

5 Mars, 2020 - 3:00 pm

Revista “Global Woman” i dedikon faqen e parë dy shqiptareve Diana dhe Keidi Pushi, të cilat janë bashkëthemeluese të një platforme që ofron konsultime për zhvillim individual. Në intervistën e dhënë, ato ndajnë eksperiencat dhe arritje e tyre profesionale në Kanada.

Në krye të kësaj reviste “Global Woman Magazine” flasin Diana Beqari Pushi dhe Keidi Pushi. Ato janë nënë e bijë, gra të zonja dhe shumë të trajnuar në metodologjitë e vetëdijes dhe fuqizimi e personalitetit. Duke punuar me to, njerëzit mund të kuptojnë rrugën e tyre më të mirë të lumturisë reale.

Diana është një stratege entuziaste humaniste dhe sipërmarrëse. Si praktikuese e trajnuar Master e Programimit Neuro-Gjuhësor.

Pasioni dhe qëllimi i saj është t’ju ndihmojë të njihni plotësisht potencialin tuaj të vërtetë dhe të jetoni një jetë më të mirë. Pasioni i saj gjatë gjithë jetës është të jetë urë lidhëse me shkencën shpirtërore, kështu që njerëzit të jetojnë një jetë të përmbushur dhe autentike. Si nënë, grua dhe një udhëheqëse për ndryshime, ajo është e përkushtuar të punojë në krijimin e një bote, ku çdo njeri ka mundësinë të jetë i sigurt, i ushqyer dhe të ketë lirinë dhe mundësinë për të shprehur plotësisht kush janë vërtetë.

Ndërsa, Keidi sjell mjetet dhe aftësitë për të inkurajuar një realitet të ri kolektiv personal dhe të shëndetshëm. Si një mësuese shpirtërore dhe shëruese, ajo ndan energjitë e dashura të Healing Heands Hands, medicinale me njerëzit./albfem/KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme