Nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve kosovarë me bursa të plota në Portugali

3 Gusht, 2019 - 12:53 pm

Pas 78 marrëveshjeve të suksesshme të nënshkruara me universitetet më prestigjioze në Evropë, Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim të studentëve me bursa të plota edhe me Universidade do Minho në Portugali. 

Aplikimet kanë filluar, regjistrohuni këtu https://bit.ly/2HuMame.

Universidade do Minho i themeluar në vitin 1973 është një ndër universitetet më të mëdha në Portugali që ka pasur ndikim thelbësor në sistemin arsimor në Portugali. Universidade do Minho është renditur në 100 universitetet më të mira në botë nga Times Higher Education. 

Secili student i Kolegjit Universum përfiton shkollim falas, 900 euro kompensim mujor dhe 375 euro kompensim për shpenzime të transportit. Vlera totale e bursës për secilin student është 6,060 euro/semestër.

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtare për studentët! Deri sot 108 studentë të Kolegjit Universum dhe 83 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Apliko edhe ti https://bit.ly/2HuMame 

Për informata shtesë kontakto Zyrën e Projekteve Ndërkombëtare të Kolegjit Universum [email protected], ndiqni faqen në Facebook & Instagram apo telefononi në +383 44 144 062. / KultPlus.com

Të ngjajshme