Nëntë kandidatë do të intervistohen nga bordi i RTK-së për postin e Drejtorit të Përgjithshëm

11 Qershor, 2022 - 2:37 pm

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) do të intervistojë nëntë kandidatë për postin e Drejtorit të Përgjithshëm të këtij mediumi.

Në takimin për përpilimin e listës së kandidatëve të paraqitur në konkursin publik për këtë vend të lirë të punës ata kanë shqyrtuar aplikacionet e kandidatëve.

Siç thuhet në njoftim, kandidatët të cilët i kanë plotësuar kushtet dhe kriteret e përcaktuara me konkurs dhe që do të ftohen për intervistë janë:

1.     Adriana Kutllovci

2.     Arbëreshë Arifi-Teli

3.     Arta Bajrami

4.     Bekim Hasani

5.     Bekim Shehu

6.     Naser Thaci

7.     Shkumbin Ahmetxhekaj

8.     Valentina Saracini

9.     Ylli Kaloshi /KultPlus.com

Të ngjajshme