Nesër mbahet konferenca e 13-të vjetore e Shkencave Mjeko-Ligjore

26 Tetor, 2022 - 3:01 pm

Nesër do të mbahet konferenca e 13-të vjetore e Shkencave Mjeko-Ligjore, e cila mbahet në bashkëorganizim me Akademinë Ballkanike të Shkencave Mjeko-Ligjore dhe Kolegjin AAB, përcjell KultPlus.

Konferenca do të mbahet të enjten, më 27 tetor 2022, nga ora 10.00, në Teatrin “Faruk Begolli” të Kolegjit AAB. / KultPlus.com  

Nesër do të mbahet konferenca e 13-të vjetore e Shkencave Mjeko-Ligjore, e cila mbahet në bashkëorganizim me Akademinë Ballkanike të Shkencave Mjeko-Ligjore dhe Kolegjin AAB, përcjell KultPlus.

                                                           

Të fundit

Të ngjajshme