Nesër në Gjakovë do të mbahet testit për bursa të plota për studime dhe punësim të garantuar

18 Shtator, 2019 - 4:00 pm

Nesër më 19 shtator nga ora 12:00 në objektin e Kolegjit Universum në Gjakovë do të mbahet testi vlerësues për BURSA të plota dhe PUNËSIM në Albina Dyla Company.

Bursat vlejnë për studime në programin Bachelor dhe Master. Aplikimet vazhdojnë https://bit.ly/2HuFzbg 

Studentët do të përfitojnë FINANCIM të plotë të studimeve dhe PUNËSIM në “Albina Dyla Company” në Menaxhim të Shitjes, Menaxhim të Prodhimit, Menaxhim të Rrjeteve Sociale, Menaxhim të Burimeve Njerëzore dhe IT. Projekt ky i Kolegji Universum në bashkëpunim me Albina Dyla Company për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë.

Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuFzbg për pjesëmarrje në test vlerësues. Fito BURSË të plotë studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar‼️. Pas testit do të organizohen intervistat për vlerësim të studentëve për bursa dhe punësim.

Ndersa Testi në Kampusin e Prishtinës do të mbahet te premten me 20 Shtator ne dy orare 10:00 dhe 14:00. Linku i eventit https://www.facebook.com/events/479045072691488/
Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, apo kontaktoni në [email protected].

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të fundit

Të ngjajshme