Një artist përdor dritën dhe hijen për të kapur sensualitetin e vërtetë të grave

1 Mars, 2020 - 9:00 am

Ka pasur shumë vepra arti kushtuar grave, por artisti me qendër në Londër Zulf tregon bukurinë dhe misterin e tyre në një mënyrë vërtet befasuese.

Duke luajtur me dritë dhe hije, ai vlerëson natyrën e tyre seksuale.

Veprat e tij janë janë të fokusuara në flokët, kthesat e fytyrës dhe fytyra gjysmë të fshehura. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme