Një nga librashitësit në sheshin e Prishtinës dhuron libra për studentët e juridikut pas suksesit në Vis Moot

5 Prill, 2024 - 8:41 pm

Njëri nga librashitësit në sheshin e Prishtinës, Mirsad Krasniqi u bëri dhuratë nga një libër studentëve të fakultetit të juridikut pas suksesit të tyre në Vis Moot, përcjell KultPlus

“Sot, njëri nga librashitësit që pasurojnë sheshin e Prishtinës, z. Mirsad Krasniqi, na bëri një dhuratë shumë të këndshme për suksesin tonë Me shumë gëzim ai na uroi për arritjet tona në garën Vis Moot, dhe na dhuroi nga një libër secilit. Jemi shumë mirënjohës dhe falenderues ndaj këtij kujdesi që ka shprehur z. Mirsad Krasniqi, dhe çdo person tjetër që po e gëzon po aq sa ne këtë sukses”, thuhet në postimin e Vismoot Prishtina./KultPlus.com

Të ngjajshme