Një qytetar i merr vetëm 3 euro e 12 cent në Trust

11 Dhjetor, 2020 - 5:56 pm

Nuk ka kaluar as një orë që është hapur aplikimi në Trust për të tërhequr 10 përqind të vlerës dhe deri më tani kanë aplikuar mbi 30 mijë persona.

Madje ka edhe prej tyre që nga Trusti kanë përfituar shifra të ulta.

Një qytetar gjatë aplikimit të tij u njoftua se do t’i përfitojë vetëm 3 euro e 12 cent. Kjo shumë ishte për t’u qeshur, ndërkohë që qytetari e fotografoi atë. /express/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme