Nxënësit nga komunitetet lihen anash në Festën e Abetares

18 Maj, 2022 - 8:58 am

Në Pejë, të martën u kremtua Festa e Abetares. Por, bashkë me bashkëmoshatarët e tyre nga komunat e tjera nuk ishin edhe dhjetë nxënës të pakicave, të cilët u ulën të ndarë.

Nxënësit thonë se do donin të ishin më në qendër, derisa mësuesja e tyre Xhylfidane Morina deklaroi se kjo nuk ka të bëjë me diskriminim dhe se ishte veç një rastësi, njofton Klan Kosova.

Po ashtu e njëjta tha se kjo ishte dhe dëshirë e nxënësve. / KultPlus.com

Të ngjajshme