Organizohet Festivali i XVII-të i Poezisë dhe Muzikës Krijuese Shqiptare në Diasporë

17 Shtator, 2019 - 10:45 am

Unioni i Shoqatave Shqiptare në Suedi organizon Festivalin XVII të Poezisë dhe Muzikës Krijuese Shqiptare në Diasporë, shkruan KultPlus.com

Festivali do të zhvillohet më 23 nëntor 2019 në Malmo të Suedisë dhe në të do të prezantohen mjaft krijues letrarë dhe në lëmin e muzikës që jetojnë e veprojnë jashtë atdheut, por edhe nga vendlindja, Shqipëria, Kosova, Maqedonia si dhe mysafirë të ftuar, krijues e poetë, suedezë, danezë, norvegjezë, dhe përfaqësues nga organizata të ndryshme etnike në Suedi

Të fundit

Të ngjajshme