Osmani falendëron ish-sekretaren Clinton dhe presidentin Clinton për ndihmën amerikane ndaj Kosovës

18 Maj, 2024 - 1:01 pm

Në një bashkëbisedim me Sekretaren Clinton sot, presidentja Vjosa Osmani ka falënderuar atë personalisht, Presidentin Clinton dhe të gjithë popullin amerikan që na ndihmuan që sot t’i gëzojmë këto të drejta dhe po vazhdojnë të na ndihmojnë që shembulli e zëri i Kosovës të jehojnë anekënd botës.

“Për ekonomi të zhvilluara dhe gra të fuqizuara, parakusht janë liria, paqja dhe demokracia”, ka shkruar ajo. / KultPlus.com

Të ngjajshme