Paralajmërohet mbyllja e lokaleve përsëri për shkak të pandemisë

30 Qershor, 2020 - 8:07 pm

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka paralajmëruar mbylljen e sektorit të gastronomisë, pasi që nuk po i përfillin rekomandimet që kanë ndalur nga manuali i Ministrisë së Shëndetësisë, njofton Insajderi.

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka thënë se të gjitha punët për parandalimin e Covid-19, tashmë duhet të organizohen në bashkëpunim të nivelit qendror me atë lokal.

“Që të mos vijmë deri tek mbyllja e lokaleve duhet të kemi bashkëpunim të gjithë”, ka thënë Krasniqi.

“Ne kërkojmë që të gjitha këto urdhëresa, këtë manual, së bashku me juve në çdo lokal, në komunat e juaja, me përcjelljen e policisë të niveleve lokale mendojmë që do ia dalim. Kjo është në të mirën e gastronomeve, të cilët i kemi lejuar t’i ushtrojnë veprimtarit e tyre”. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme