Për herë të parë në Kosovë organizohen aktivitete kayakinng dhe climbing për fëmijë 5-17 vjeç

5 Korrik, 2019 - 9:20 am

Për herë parë në Kosovë, fëmijët mësojnë kayakinng dhe climbing përmes programit më atraktiv veror në Kosovë për fëmijë të moshave 5-17 vjec nga Anglia Academy. Qëllimi i Anglia Summer School është mësimi i gjuhës angleze përmes aktiviteteve praktike dhe në lëvizje.

Programi organizohet me profesorë ndërkombëtar nga Amerika, Kanada dhe Anglia, i gjithë komunikimi gjatë aktiviteteve bëhet vetëm në Gjuhën Angleze. Regjistrimet po vazhdojnë https://bit.ly/2JniFoM

Anglia Summer School organizohet në 7 qytete të Kosovës duke përfshirë Prishtinën, Prizrenin, Ferizajin, Gjakovën, Pejën, Gjilanin dhe Mitrovicën. 78 fëmijë ishin pjesë e edicionit të parë në Prishtinë, pas edicionit të Prishtinës, edicioni i radhës do të jetë nëQytetin e Prizrenit, në të cilin fëmijët do të jenë pjesë e shumë aktivitieteve si:

Eksperimente shkencore praktike ne kimi dhe fizike;

Klasa te Gatimit;

Climbing (Ngjitje profesionale)

Kayak dhe stand-Up Paddle;

KAMPING – Mbijetesa në natyrë;

Klasë profesionale e notit;

Në përfundim të Shkollës Verore fëmijët do të pajisen me Certifikata Ndërkombëtare nga Anglia Network Europe. Regjistro fëmijën tuaj https://bit.ly/2JniFoM

Për më shumë #informata rreth Shkollës Verore 2019 ju lutem klikoni këtu: https://bit.ly/2JniFoM apo ne 044166173!

Të fundit

Të ngjajshme