Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, sot në “Tulla” në Tiranë fillon ‘Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare’

14 Shkurt, 2022 - 5:45 pm

Për nder të 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës sot në Tulla – Culture Center në Tiranë fillon Java e Kulturës Bashkëkohore Kosovare.

Programi i javës së filmit kosovar është përzgjedhur nga Qendra e Kinematografisë së Kosovës në bashkëpunim me qendrën kultorore Tulla në Tiranë ndërsa përmban filmat që u shfaqën dhe fituan çmime nga Sundance-i e Roterdam-i, festivali i Kanës, e deri në Tallin e Hong Kong.

Përveq filmave do të ketë koncerte, ekspozita dhe biseda. / KultPlus.com

Të ngjajshme