Përparim Rama: Po mirëmbajmë rrugët e kryeqytetit – kujdes gjatë vozitjes

20 Janar, 2024 - 10:26 am

Kryetari Përparim Rama, ka thënë se kompanitë gjatë gjithë kohës janë në terren duke pastruar rrugët nga rënia e borës.

Sipas tij, të gjitha ekipet bashkë me zjarrfikësit po kujdesen që qarkullimi mos të jetë i vështirësuar.

“Bora ka mbuluar Prishtinën tonë dhe ne po mirëmbajmë rrugët e kryeqytetit. Kompanitë gjatë gjithë kohës janë në terren, të gjitha ekipet tona bashkë me zjarrfikësit po kujdesen që qarkullimi mos të jetë i vështirësuar. Ju lutem të keni kujdes dhe të ndiqni rregullat gjatë vozitjes në këtë periudhë të vështirë me borë, duke pasur parasysh se po bie vazhdimisht”, ka shkruar Rama.

Të ngjajshme