Përvojë fantastike e blerjes, JYSK rihapet në Albi Mall me konceptin e ri 3.0

18 Qershor, 2020 - 8:15 pm

Me rastin e rihapjes së kësaj pike, JYSK gjithashtu do të sjell për të gjithë konsumatorët e vet edhe ofertën me zbritje në produkte të ndryshme, duke filluar nga data 19 qershor e deri më 2 korrik.

Përveç mënyrës më efikase të ekspozimit të produkteve, theksi është edhe në ndriçimin më të mirë, dyshemetë prej druri dhe qartësi më të madhe të dyqanit.

Atmosfera e re skandinave ju jep një eksperiencë frymëzuese të blerjes me dizajn minimalist dhe elegant të dyqanit.

JYSK ju fton ta vizitoni dyqanin në Albi Mall dhe të përfitoni nga zbritjet e shumta!

Për më shume klikoni në ofertë : https://viewer.ipaper.io/scan-color-jysk/ks/fletushka/qershor/02/#/

(Shkrim i sponsorisuar nga JYSK)

Të fundit

Të ngjajshme