Po shqyrtohet masa e mbylljes së shkollave për shkak të koronavirusit

9 Mars, 2020 - 4:00 pm

Komiteti i Brendshëm i Institutit Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka mbajtur një takim para orës 14:00, ku është diskutuar marrja e disa masave shtesë për të zvogëluar rrezikun e përhapjes së koronavirusit.

Në këtë komitet kanë marrë pjesë nga Forca e Sigurisë, Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, Policisë së Kosovës dhe Aeroportit.

Aktualisht mbledhje po mban Komiteti për koordinim dhe vlerësim të situatës me koronavirus.

Aty po shqyrtohet mundësia e mbylljes së shkollave, për shkak të dy rasteve pozitive me koronavirus në Shqipëri.

Në Kosovë vërehet një angazhim i shtuar i institucioneve.

Tani vërehet një fluks i shtuar i bashkatdhetarëve drejt vendit tonë nga vendet që janë prekur me koronavirus.

Ata theksuan se askund nuk janë kontrolluar përveç se në Kosovë edhe Shqipëri. Klan Kosova / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme