Posta e Kosovës në mbështetje të gruas, zbukuro dërgesën tuaj me pamjen e bukur të këtyre pullave postare

31 Gusht, 2023 - 11:00 am

Në vendin tonë, roli i gruas është dhe mbetet jetik në funksionimin e çdo segmenti të jetës shoqërore, prandaj Filatelia e Postës së Kosovës ndër vite ka lansuar emisione të pullave postare në mbështetjen dhe promovimin e të arriturave të grave në histori.

Kjo nismë ka filluar nga lansimi i pullës së parë “Melihate Qena” në vitin 2010 e deri tek lansimi i viteve të fundit “Dua Lipa” dhe Rita Ora”.

Posta e Kosovës bën thirrje që të zbukuroni dërgesat tuaja me pamjen e bukur të këtyre pullave postare. / KultPlus.com

Të ngjajshme