Prelvukaj: Ndërkohë që vendi shkatërrohet, ne vazhdojmë të votojmë për hatër

11 Janar, 2021 - 3:21 pm

Nga Genc Prelvukaj

Situata pandemike na zbuloi dobësitë e shtetit, mungesën e kuadrit mjekësor, hapësirave për hospitalizim dhe varfërinë në ide për menaxhim të krizës.

Mungesa e reshjeve na krijon probleme me ujë. Një vit i thatë na spjegon qartë pasivitetin e mekanizmave shtetërorë te cilat as që e kanë pasur në rend dite ndonjëherë ndërtimin e një sistemi alternativ për furnizim.

Reshjet e medha tregojnë defektet në planifikim hapësinor, në çështjet e ndërtimit, në organizimin e ujêrave të zeza, mospunën mbi shtretërit e lumenjëve dhe cilësinë e dobët të punimeve rrugore.

Ndërkohë që vendi shkatërrohet, ne vazhdojmë të votojmë për hatër./ KultPlus.com

Të ngjajshme