Presidentja Osmani në Vjenë flet për momentumin e ri për integrimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare

30 Mars, 2023 - 3:04 pm

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani flet sot për momentumin e ri të integrimit ndërkombëtar të Kosovës, si dhe për zhvillimet e fundit në vend, rajon dhe Evropë, në një ligjeratë dhe bashkëbisedim të organizuar nga Akademia Diplomatike e Vjenës (Shkolla e Vjenës për Studime Ndërkombëtare), Instituti Austriak për Politikat Evropiane dhe të Sigurisë, si dhe Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri.

Paneli fillon në orën 18:00 dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në këtë link: https://www.youtube.com/watch?v=_yli0s3P5A8. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme