PriFest shpall datat për edicionin e vitit të ardhshëm dhe hap thirrjen për aplikim

26 Tetor, 2021 - 8:40 pm

PriFest ka shpallur datat për edicionin e vitit të ardhshëm dhe hap thirrjen për aplikim.

Edicioni i 14-të i PriFest do të kthehet në muajin e tij origjinal korrik dhe datat janë caktuar tashmë për javën e fundit, përkatësisht më 25-30 korrik 2022.

Thirrja për aplikime për Edicioni i 14-të do të hapet më 1 nëntor 2021, për të gjitha kategoritë./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme