Prizreni së shpejti me shtigje për çiklistët

11 Shtator, 2019 - 2:10 pm

Çiklistët në Prizren së shpejt do të kenë shtigjet e tyre për qarkullim, duke mos u rrezikuar nga automjetet. Kjo pasi tashmë Komuna e Prizrenit është në përfundim të procedurave të prokurimit për rregullimin dhe hapjen e stazave të reja për çiklistë.

Komuna e Prizrenit ka zgjedhur kompaninë që do të bëjë rregullimin dhe hapjen e shtigjeve të reja për çiklistë. Nga gjashtë tenderë të pranuar, kontrata për këtë projekt i është dhënë operatorit ekonomik “Hysen Sopa B.I”, në vlerë rreth 6 mijë euro (5.7200 euro), shkruan Ndërtimi.info.

Për këtë projekt Komuna e Prizrenit kishte planifikuar mbi 8 mijë euro (8.200 euro), ndërsa çmimi më i lartë i ofruara nga operatorët ekonomik ishte 7 mijë e 850 euro. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme