Problemet me energji elektrike në Kosovë, fjalët ‘gjenerator’ dhe ‘agregat’ rriten mbi 50 për qind në kërkimet e Google

22 Dhjetor, 2021 - 11:50 pm

Problemet globale me mungesë të energjisë elektrike kanë gjetur vend edhe në Kosovë, shkruan KultPlus.

Çmimi i lartë i energjisë elektrike, mungesa e burimeve për t’u ngrohur kanë ndikuar që në vendin më të ri në rajon të lajmërohen probleme me energji elektrike.

KEDS ka paralajmëruar se pritet që të ketë mungesë të enërgjisë në disa vende përmes mesazheve nëpër numra të telefonit te shumë qytetarë.

E gjitha kjo ka ndikuar që kërkimet në internet të marrin një formë të re, kështu fjala “gjenerator dhe “agregat” kanë rritje mbi 50 për qind në kerkime në Googlë në shtatë ditët e fundit. /KultPlus.com

May be an image of text that says 'Google Trends Compare Gjenerator Search agregat Search term Kosovo Past days Allcategories Add comparison Web Search Interest over ime 100 Average MMAM Dec15a 8at3:00 Mu MaAM AM'

Të fundit

Të ngjajshme