Protestë artistike – ‘Ka virus, s’ka ministër’

22 Korrik, 2020 - 6:32 pm

I Am I (Unë jam unë) është autori i shumë protestave artistike që trajtojnë çështje të ndryshme politiko-sociale, shkruan KultPlus

“Ka virus, nuk ka ministër. Bravo Armend!”, është protesta e rradhës e autorit ‘I Am I’, ndaj situatës pandemike dhe politike në Kosovë, përmes së cilës i drejtohet një kundërshtim menaxhimit të situatës pandemike në vend.

“MINISTËR SYTË E COVID-IT I KI! VIRUSI NUK KA SY! MOS IA JEPNI SYTË JU!” ka shkruar autori teka ka publikuar disa foto para Ministrisë së Shëndetësisë, me sy të mbuluar me maskë.

‘I am I’ (Unë jam unë), është emri artistik i tij, dhe njihet për protestat e tij artistike ndaj disa çështjeve me rëndësi publike.

Të fundit

Të ngjajshme