Publikohet lista e përfitueseve për mbështetje financiare për vajza/gra në fushat STEM

16 Dhjetor, 2021 - 7:24 pm

Është publikuar lista e rishqyrtuar nga Komisioni vlerësues për përzgjedhjen e përfitueseve për thirrjen për mbështetje financiare për studentet vajza/gra në fushat STEM, përcjell KultPlus.

Njoftimi i plotë i MAShTI-t:

Publikohet lista (pjesërisht) e rishqyrtuar nga Komisioni vlerësues për përzgjedhjen e përfitueseve për thirrjen për mbështetje financiare për studentet vajza/gra në fushat STEM, bazuar nga vendimi nr. 3203/2-1K, dt. 08.12.2021 i Komisionit për ankesa të nëpunësve publik dhe ankesave tjera në MAShTI.

Sqarim: Në proces të rishqyrtimit janë edhe 156 ankesa, për të cilat do të njoftoheni me kohë, pas përfundimit të procesit.

Listën e përfitueseve mund ta gjeni KËTU.

Të fundit

Të ngjajshme