Pulse Electronics me kontribut të rëndësishëm në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

18 Maj, 2024 - 1:30 pm

Dyqani “Pulse Electronics” ka dhënë një kontribut të rëndësishëm në Universitetin e Prizrenit ‘Ukshin Hoti’. Duke kuptuar rëndësinë e arsimit dhe teknologjisë në botën e sotme, ata i dhuruan bibliotekës së universitetit 10 kompjutere dhe laptopë për përfituesit e merituar të bursave.

Qëllimi i tyre është që të fuqizojnë studentët me mjetet që u nevojiten për të pasur sukses. Duke ofruar këto burime, ata shpresojnë të mbështesin udhëtimet e tyre akademike dhe të nxisin një të ardhme më të ndritshme.

“Në Pulse Electronics, ne besojmë në kthimin e komunitetit dhe investimin në gjeneratën e ardhshme. Së bashku, ne mund të bëjmë një ndryshim.

Faleminderit Universitetit të Prizrenit dhe Rektorit Mentor Alishani për këtë mundësi për të mbështetur studentë të tillë të talentuar dhe të përkushtuar.

Le të vazhdojmë të përpiqemi për përsosmëri dhe inovacion në arsim!”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Të ngjajshme