Qanije Selimi, gruaja më e suksesshme për biznes në Maqedoninë e Veriut

10 Dhjetor, 2020 - 6:22 pm

Qanije Selimi është përzgjedhur si gruaja më e suksesshme në biznes në Maqedoninë e Veriut, shkruan KultPlus.

Teksa ajo e ka fituar këtë titull për vitin 2020, organizimi i cili e vlerësoi si të tillë ishte “TOP 100 2020” nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perendimore.

Gruaja më e suksesshme e Maqedonisës së Veriut për vitin 2020 është edhe themeluesja dhe drejtuesja e Qendrës edukative parashkollore “REA”, bashkëthemeluese e “Grupacionit të grave afariste” dhe anëtare e Këshillit drejtues në OEMVP. / KultPlus.com

Të ngjajshme