займ на карту онлайн потребительский кредит

QBD sjell në një botim shqip dhe anglisht “Ushtari prej Plumbi” dhe “Borëbardha”

4 Dhjetor, 2020 - 1:20 pm

Qendra e Botimeve për Diasporën ka publikuar në faqen online te saj botimin e radhës të kolanës klasikët dy gjuhësh, përrallat në shqip dhe anglisht “Ushtari prej Plumbi” dhe “Borëbardha”.

Libri i sjellë në shqip nga Parid Teferiçi është i pajisur me ilustrime shumë të këndshme, ka një tekst të thjeshtë dhe me fjalët më të përdorshme në dy gjuhë që lehtësojnë mësimin e gjuhës në mënyrë argëtuese

“Ushtari prej Plumbi” shkruar nga autori Peter Holeinone, është historia e një ushtari prej plumbi, i cili megjithëse ishte derdhur në metal si shokët e tij, tregoi se kishte një zemër të ndjeshme. Fundi i tij dhe balerinës, ndryshon aq shumë nga përrallat e tjera.

“Borëbardha”, përralla më e famshme e Vëllezërve Grimm në të gjithë botën, vjen për lexuesit e vegjël në këtë libër në shqip dhe në anglisht.

Për ta shfletuar ose zbritur librin, klikoni këtu:

“Ushtari prej Plumbi” dhe “Borëbardha” / KultPlus.com

Të ngjajshme