Rama prezanton mrekullitë e Tamarës (VIDEO)

16 Korrik, 2020 - 6:30 pm

Tamara dikur ishte një vend i braktisur dhe jo shumë i vizituar.

Por, sot ky vend është shndërruar në një kënd mahnitës turistik.

Bukuritë madhështore të këtij vendi i ka prezantuar sot kryeministri i Shqipërisë Edi Rama.

Linku i videos i publikuar nga Edi Rama:

https://www.facebook.com/watch/?v=228959088104338

Të fundit

Të ngjajshme