Rave vazhdon të mbështes artistët edhe gjatë pandemisë në të gjithë vendin

10 Dhjetor, 2020 - 12:00 pm

Një mësues i vazhdueshëm i vetvetes me një vëmendje të detajuar për tinguj që gjithmonë shtyjnë përpara, mbi një dekadë dhe qindra detyra si përzgjedhës muzike, Redoni nga Tetova ka krijuar një romancë të përjetshme me muzikën elektronike.

Dashuria ndaj radios frymëzoi udhëtimet e tij të para për transmetim dhe në vitin 2011, përgjatë një periudhe 5 vjeçare ndër të tjera filloi emisionin ditor Pop-kura ku shfaqeshin këngë të të gjitha zhanreve, nga edhe krijoi nofkën  Balta.

Këtë të diel Rave sjell Balta artist nga Shkupi me një set më ndryshe se herëve tjera./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme