Regjisorja shqiptare në Rumani fitoi trofeun në Galanë e Çmimeve “Gopo”

2 Korrik, 2020 - 5:53 pm

Është bërë e ditur se regjisorja shqiptare në Rumani, Enxhi Rista, me filmin “El iubeste ochi mei” (Ai dashuron sytë e mi), fiton trofeun për filmin dokumentar me metrazh të shkurtër më të mirë në Galanë e Çmimeve “Gopo”.

Me çmimet “Gopo” vlerësohen realizimet e rëndësishme të kinematografisë rumune dhe promovohen vlerat e kësaj fushe.

Enxhi Rista është një talente shqiptare në Rumani. Ajo me filmin “El iubeste ochi mei” rrëmbeu mbrëmjen e djeshme trofeun për filmin dokumentar me metrazh të shkurtër më të mirë në Galanë e Çmimeve “Gopo”.

Çmimet “Gopo” përfaqësojnë një event prestigjoz të përvitshëm, përmes të cilit shpërblehen realizimet më të rëndësishme të kinematografisë rumune të vitit paraardhës dhe promovohen vlerat e vërteta të kësaj fushe. Albinfo.ch / KultPlus.com

Të ngjajshme