SBASHK-u fillon me greva dy orëshe në shkolla dhe çerdhe

11 Dhjetor, 2019 - 4:25 pm

Në çerdhet publike,në  shkollat fillore, në shkollat të mesme të ulëta dhe të larta, të premten nuk do të mbahet mësimi në dy orët e para, pasi sot Këshilli Drejtues i SBASHK-ut ka votuar për këtë vendim.

Rrahman Jashari, kryetari i SBASHK-ut tha se nesër prap do të dalin me një qëndrim të përbashkët lidhur me këtë vendim. Klan Kosova / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme