SBASHK video-konferencë me Internacionalen e Arsimit – prezanton gjendjen aktuale të arsimit në Kosovë

9 Prill, 2020 - 6:48 pm

SBASHK-u ka realizuar një video-konferencë me Internacionaen e Arsimit (EI) dhe përfaqësues të sindikatave anëtare.

Sindikata njofton se me sekretarin e përgjithshëm i EI-së, David Edvards, kanë folur për situatën e krijuar nga virusi COVID-19, si dhe i njëjti ka përgëzuar punëtorët e arsimit duke u shprehur se Internacionalja e Arsimit po përcjell me vëmendje situatën aktuale dhe qëndron në mbështetje të kolegëve kudo në botë, të cilët po angazhohen me tërë mundësitë për të realizuar sa më mirë procesin mësimor nga larg.

Përfaqësuesit e Sindikatës së Arsimit të Kosovës kanë prezantuar gjendjen aktuale në arsimin e shtetit tonë duke treguar edhe për angazhimet që janë duke u bërë në shërbim të realizimit sa më të mirë të procesit mësimor nga larg .

“SBASHK çdo ditë mban takime nga distanca me mësimdhënës e me psikologë nga e gjithë Kosova dhe për të bashkëbiseduar në përpjekjet e përbashkëta për suksese sa më të mëdha .Punëtorët e arsimit të Kosovës janë të përkushtuar në realizimin e mësimit nga larg dhe për këtë kanë edhe mbështetjen e SBASHK-ut dhe në shërbim të arritjeve sa më të mëdha organizojmë vazhdimisht takime nga larg me kolegët tanë duke u dhënë mbështetje dhe duke i përgëzuar për angazhimet e tyre”, kanë raportuar përfaqësuesit e SBASHK-ut në këtë takim.

Këtu gjithashtu përfaqësues nga shtetet e ndryshme kanë prezantuar angazhimet që po bëhen kudo në shtetet e botës për të realizuar mësimin nga larg, sfidë kjo, siç thanë ata, që po paraqet kudo vështirësi, por nuk mungojnë angazhimet e punëtorëve të arsimit.

Të fundit

Të ngjajshme