Shënohet “Dita Ndërkombëtare e Shkrimit dhe Leximit” në Athinë

9 Shtator, 2019 - 1:20 pm

Ministri i Shtetit dhe Diasporës në Shqipëri, Pandeli Majko, ka njoftuar se sot përmes aktiviteteve të ndryshme po shënohet “Dita Ndërkombëtare e Shkrimit dhe Leximit” në Greqi./KultPlus.com

“Foto e ditës/ Fëmijët shqiptarë në Greqi gjatë leximit të teksteve në gjuhën amtare në aktivitetin e organizuar për “Ditën Ndërkombëtare të Shkrimit dhe Leximit”, në parkun “Fëmija dhe Kultura”, Athinë. Ky aktivitet bashkoi të gjitha komunitetet në Greqi me qëllim promovimin e kulturës së librit dhe leximit në gjuhën e vendit të origjinës”, ka shkruar Majko në Facebook.


Të fundit

Të ngjajshme