Shërbime të reja përmes e-Kosova: Nga sot mund të nxirrni online certifikatën e lindjes, martesës e shërbime për regjistrimin e veturës

9 Qershor, 2022 - 11:19 am

Përmes platformës e-Kosova, qytetarët do ta kenë mundësinë të nxjerrin dokumentet kryesore pa pasur nevojë të presin ne rend në komunë dhe qendrat e regjistrimeve.

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Brendshëm, Xhelal Sveçla do të marrin pjesë sot në lansimin e shërbimeve të reja elektronike në portalin e-Kosova, që përfshijnë: Certifikatën e lindjes, ekstraktin e lindjes, certifikatën e martesës dhe certifikatën e vdekjes, si dhe shërbimin për vazhdimin e regjistrimit të veturës.

Ky lansim do të bëhet në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, në ora 12:00./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme