Shfaqja ‘La Rrem’ sot shënon nisjen e aktiviteteve kulturore në ‘Java e Flamurit’

23 Nëntor, 2021 - 6:00 pm

KultPlus ju sjell aktivitetet kulturore të planifikuara për Javën e Flamurit (23-30 Nëntor 2021):

Data 23.11.2021 – ora 20:00
Shfaqja “La Rrem” nga Arian Krasniqi, regjisor Kushtrim Koliqi
Vendi: Teatri Kombëtar i Kosovës

Data 25.11.2021 – ora 13:00 -14:30
Dita e Bibliotekës
Vendi: Holli i ekspozitave në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Data 25.11.2021 – ora 14:30-15:15
Ekspozitë e librit: Kosova “My Home”, libra të punuar nga bibliotekarët gjatë punëtorive në kuadër të projektit “Programi Kombëtar i Arsimimit Bibliotekar”
Vendi: Holli i ekspozitave në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Data 25.11.2021 – ora 19:00
Shfaqja “Tanzminiaturen” & “Tangata” me koreografi nga Ricardo Fernando
Vendi: Teatri Kombëtar i Kosovës

Data 27.11.2021 – ora 19:00
Koncert festiv
Vendi: Teatri Kombëtar i Kosovës, organizatorë, AKKV “Shota”

Data 28.11.2021 – ora 11:00-12:00
Promovimi i librit: FAMILJA JASHARI – në dritën e betejës për liri (artikuj të gazetave dhe revistave të Kosovës – dhjetor ‘91 – mars ‘98); Vendi: Holli i ekspozitave në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Data 30.11.2021 ora 20:00
Shfaqja “Aroma e Hënës, nga Mehmet Kraja autor dhe regjisore Rozi Kostani
Vendi: Teatri Kombëtar i Kosovës / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme