Shkolla Finlandeze me zbritje prej 30% për regjistrimet deri më 15 qershor!

10 Qershor, 2021 - 11:27 am

Shkolla Finlandeze, është shkolla më prestigjioze ndërkombëtare në Kosovë, duke sjellur në Kosovë sistemin numër një në botë për edukim, atë Finlandez.

Për të bërë më të përballueshme pagesën e shkollimit për prindërit, ajo këtë vit po ofron një bursë prej 30% zbritje në cmimin e shkollimit, për gjitha regjistrimet deri me 15 Qershor. Sipas informatave të ofruara nga Shkolla, kjo ofrohet për herë të parë këtë vit për shkak të pandemisë dhe vetëm për vende të limituara në klasë të caktuara.

Për gjithë prindërit të cilët dëshirojnë të ofrojnë fëmijëve të tyre një shkollim me sistemin numër 1 në botë, mësim të personalizuar përmes lojrave, aktiviteteve dhe teknologjisë dhe që në fund të marrin diplomë të njohur ndërkombëtarisht nga Cambridge, kjo është një mundësi e jashtëzakonshme!

Aplikimet mund të realizohen përmes linkut https://kosovo.finnish.school/register.html

Për informata shtese, Shkolla Finlandeze mund të kontaktohetn në +383 45 235 650, në Facebook www.facebook.com/ShkollaFinlandeze apo përmes emailit [email protected]

Të fundit

Të ngjajshme