Shkolla Finlandeze ofron shkollimin online falas për regjistrimet e reja

20 Prill, 2020 - 1:30 pm

A e dini se aktualisht Shkolla Finlandeze është Shkolla më e mirë në tërë rajonin? Duke kombinuar pedagogjinë finlandeze të klasit botëror me teknologjinë më të avancuar, Shkolla Finlandeze është duke duke iu ofruar nxënësve një eksperiencë të klasit botëror të mësimit online, ndryshe nga çdo shkollë tjetër në rajon!

Shkolla Finlandeze është e përkushtuar të udhëzojë fëmijën tuaj në shtegun më të mirë të mësimnxënies të ofruar nga stafi i shkëlqyer i mësimdhënies dhe prandaj është duke ju ofruar një mundësi të mrekullueshme për të gjithë nxënësit në Kosovë. Regjistroni fëmijën tuaj tani për vitin e ardhshëm akademik në Shkollën Finlandeze dhe filloni mësimin online menjëherë FALAS. Regjistrohu këtu dhe merr më shumë informata: https://bit.ly/3ao4SXY

Kanë kaluar tashmë 6 javë në të cilat Shkolla Finlandeze ka organizuar online tërë kurrikulën online për të gjithë nxënësit. Të gjitha lëndët dhe orët mbahen online dhe mësimdhënësit janë duke bërë një punë të jashtëzakonshme për t’u siguruar që të gjithë nxënësit e përjetojnë mësimin sikur të ishin në ambientin shkollor.

Të gjitha lëndët mbahen si zakonisht dhe nxënësit fitojnë ndjenjën sikur të ishin ende në shkollë. Ata takohen çdo ditë me mësimdhënësit e tyre dhe shokët e shoqet e klasës dhe i mësojnë të gjitha njësitë mësimore të cilat janë të planifikuara. Ata mbajnë diskutime të drejtpërdrejta, prezantime individuale, dhe, sigurisht, kanë edhe detyra të cilat tregojnë progresin e tyre.

Mësimdhënësit përdorin një numër të madh të aplikacioneve dhe platformave online të cilat janë interesante dhe të lehta për t’u kuptuar në mësimdhënie sa më të mirë të nxënësve. Nxënësit bëjnë eksperimente në laboratore virtuale, ata krijojnë storie komike duke përdorur kreativitetin e tyre, luajnë me instrumente virtuale, zgjidhin probleme matematikore, dhe shumë e shumë të tjera. Deri më tani, mësimdhënësit tanë kanë përdorur mbi 54 platforma dhe aplikacione online të cilat e bëjnë mësimin edhe më interesant dhe zbavitës.

Ejani në shkollën më të mirë ndërkombëtare në Kosovë, Shkollën Finlandeze në Kosovë. Ne jemi këtu për t’i ofruar fëmijës suaj sistemin e edukimit më të mirë në vend dhe rajon me kurrikulën e klasit botëror të Finlandës dhe me mësimdhënësit më profesionistë në rajon, mësimdhënës vendorë dhe ndërkombëtarë. Fokusi i Shkollës është krijimi i ambientit më të mirë të mësimnxënies për liderët e së ardhmes dhe t’i pajisim ata me diturinë dhe aftësitë e nevojshme për zhvillimin e karrierës së tyre. / KultPlus.com

(Shkrim i sponsorizuar)

Të fundit

Të ngjajshme