Shoqata e Intelektualëve “Jakova” sot i ndanë titullin “Guximi intelektual” Jusuf Buxhovit

4 Gusht, 2022 - 3:48 pm

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” sot do të ndajë titullin “Guximi intelektual” për vitin 2021 për Jusuf Buxhovin.

Ky organizim do të mbahet në orën 19:30 në Shkollën e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë.

Programi i solemnitetit përkon me ditëlindjen e 76 të Jusuf Buxhovit dhe është menduar si një ngjarje me koncept kulturor-intelektual.

“Në pjesën e parë formale Jusufi do të shtjellon temen “A ËSHTË ZDHEDHUR RRUGA E DUHUR?.”.. Kurse në pjesën e dytë me pika muzikore janë ASHKËT dhe Vëllaznim Buxhovi me orkestren e tij”, ka njoftuar Shoqata e Intelektualëve “Jakova”. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme