“Shoqata e mjekëve shqiptarë” organizon Konferencën e I ndërkombëtare

8 Nëntor, 2020 - 11:38 pm

Shoqata e mjekëvë shqiptarë në Gjermani (Gesellschaft der albanischen Ärzte in Deutschland) dhe “Albanian Committee of Medical Students” do të organizojnë në datat 4,5, dhe 6 dhjetor 2020 Konferencën e I mjekësore ndërkombëtare me pjesëmarrjen e veçantë të mjekëve nga “Shoqata e mjekëve shqiptarë në Mbretërinë e Bashkuar”.

Konferencës së parë të këtij lloji në Shqipëri i janë bashkuar jo vetëm mjekët shqiptarë në Gjermani dhe Mbretërinë e Bashkuar, por gjithashtu referues nga Italia, SHBA dhe Australia. Konferenca do të zhvillohet në mënyrë virtuale në platformën “Zoom”.

Për të gjithë ata që janë të interesuar afati i dërgimit të abstrakteve shkencore është data 14 nëntor 2020, ndërsa afati i rregjistrimit si pjesëmarrës në konferencë është 25 nëntor 2020.

Në njoftimin e tyre “Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Gjermani” fton të gjithë studentët shqiptarë të mjeksisë si dhe të gjithë mjekët shqiptarë kudo që janë të na bashkohen në këte projekt ambicioz./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme