“Shota” me mesazh të veçantë: Shën Valentin=365 ditë

14 Shkurt, 2021 - 4:05 pm

Platforma feministe “Shota” ka mbuluar muret e rrugëve me thënie vetëdijësusese, të cilat bëjnë thirrje për dashuri gjatë gjithë vitit dhe kundërshtojnë dhunën e ushtruar mes çifteve, shkruan KultPlus.

“A ëmbëlsohet dhuna me çokollada?”, “Shën Valentin=365 ditë”, “Kush i lan enët e darkës së Shën Valentinit?” janë parullat që nëpërmjet tyre tentohet të përçohet mesazhi te audienca.

“Trëndafilat dhe çokollatat e 14 Shkurtit nuk e zbusin dhe as nuk e ëmbëlsojnë dot dhunën sistematike, 364 ditëve të tjera të vitit.Nuk mjafton vetëm një ditë kalendarike për të sjellë në vëmendje dashurinë ndaj partnere/ëve”, thuhet në postimin e platformës “Shota” në rrjete sociale.

Sipas tyre, barra kryesore e shtëpisë iu bie grave, duke qenë ato kujdestare të fëmijëve dhe punëve të tjera. / KultPlus.com

Të ngjajshme