Shqiptarja Drita Cacaj kandidon në zgjedhjet për Këshillin Bashkiakë të Vjenës

21 Shtator, 2020 - 10:07 am

Gratë shqiptare nëpër botë janë të suksesshme jo vetëm në muzikë, por edhe në politikë. Ato përmes politikbërjes dhe diplomacisë vazhdojnë t’i përfaqësojnë shqiptarët denjësisht, shkruan KultPlus.

Drita Cacaj është njëra nga to, e cila është duke kandiduar për Zgjedhjet për Këshillin Bashkiak të Vjenës dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës në Austri.

Këto zgjedhje do të mbahen më 11 tetor, ndërkaq lajmin për kandidimin e saj e ka bërë të ditur bashkëshorti i saj, Hasan Cacaj, duke kërkuar votën e shqiptarëve në mënyrë që mobilizimi të ketë rezultat. Ai ka theksuar se vota drejt Dritës do të sjell dëgjimin e zërave të shqiptarëve në diasporë./KultPlus.com

Të ngjajshme