Shtëpia e tmerrit hapet në Tokio

20 Gusht, 2020 - 9:40 am

Është një tmerr i vërtetë, por i tillë që ofron edhe distancë.

Zombit sulmojnë automjetin dhe pështyjnë gjak në xhama. Mirëpo vizitorët e këtij atraksioni të veçantë ndihen të sigurt, ngase nuk do të mundë të infektohen prej krijesave të përgjakura, as me koronavirus.

Kompania që e hapi këtë shtëpi, të cilën vizitorët e frekuentojnë vetëm me automjete, te kjo ide erdhi pasi mendoi se si të kishte punë në kohë pandemie.

“Kemi nisur këtë lloj të lojës, sepse nuk mund t’u afroheshim klientëve tanë. Por distanca u shkurtua mes nesh tani, kur na mbron vetëm një xham i veturës. Është më afër se dikur”, ka thënë përgjegjësi i shtëpisë së frikshme.

Ndryshe prej shtëpive të frikës, nëpër të cilat mysafirët ikin të tmerruar, këtu ata janë të mbyllur në veturat e tyre dhe nuk mund t’u ikin tmerreve gjatë performancës prej 13 minutash.

E për më tepër, aty nuk ekziston asnjë mënyrë për kontakt mes njerëzve, dhe kësisoj edhe eliminohet mundësia e bartjes së virusit. / KultPlus.com

Të ngjajshme