Shtëpia origjinale nga filmi ‘Home Alone’ mund të merret me qera për 25 dollarë

1 Dhjetor, 2021 - 10:44 pm

Shtëpia origjinale e familjes McAllister nga filmi “Home Alone”, tani është listuar si banesë për qera nga AriBnb, shkruan KultPlus.

Për vetëm 25 dollarë, ju mund ta merrni me qira dhe ta shihni përbrenda shtëpinë e familjes McAllister nga filmi i njohur “Home Alone.

Buzz McCallister, vëllai i madh i Kevinit në film, do të mirëpres më 12 dhjetor në këtë shtëpi personat që do ta marrin me qera shtëpinë.

Airbnb është një kompani amerikane që operon një treg në internet për akomodim, kryesisht banesa për pushime me qira dhe aktivitete turistike. /KultPlus.com

The 'Home Alone' house is on Airbnb. Merry Christmas, dirty animal. -  BESTINAU

Të fundit

Të ngjajshme