Shukrije Ramadani: Rregullat e FIFA-së ndikuan, Agimi është urë bashkimi dhe përjetësisht do të mbetet si i tillë

25 Nëntor, 2023 - 8:56 pm

Në ndeshjen e fundit të Shqipërisë në kualifikimet për EURO 2024, pati një problem në hyrjen e stadiumit për Shukrije Ramadanin, gruan e Agim Ramadanit, shkruan KultPlus.

Ramadani përmes një postimi në Facebook shpjegoi gjithçka.

Fillimisht, u njoftua se Ramadani nuk u lejua të hy në stadium për shkak se flamuri që mbante ajo kishte fytyrën e Agim Ramadanit në të.

Ajo njofton se rregullat e FIFA-së nuk e lejuan një gjë të tillë, derisa sjellja e policëve ishte e mirë.

Postimi i plotë:

Tẽ dashur miq, qě nga pẽrfundimi i ndeshjes Shqipẽri-Ishujt Faraoe,vazhdojnẽ tẽ sillen thashetheme nẽ rrjete sociale lidhur me moslejimin e flamurit me figurẽ tẽ Agimit dhe tẽ flamujve tjetẽ ne simbole pẽrpos flamurit kombẽtarẽ, nẽ stadionin e kombẽtares,gjẽ qẽ ẽshtě e vẽrtetẽ!.Por ajo qẽ ẽshtẽ mẽ se e vẽrtetě, ẽshtẽ sjellja e mirẽ e policẽve tẽ cilẽt na e sqaruan arsyen pěrse jo?! Duhet ta kemẽ tẽ qartẽ se nẽse dẽshirojmẽ tẽ pẽrballemi me botẽn,janě ca rregulla strikte qẽ i vendosẽ Fifa dhe nuk guxojmẽ ti shkelim pẽr hirẽ tẽ futbollistẽve tanẽ tẽ cilẽt e dẽshirojnẽ suksesin,dhe ne qẽ e duam fotoren, bashkě me ta! Andaj ju lutem,mos e pẽrdorni kẽtẽ rast pẽr pẽrqarje,se nuk i bẽni nderẽ as Agimit e as kombětares tonẽ! Asnjẽrit nga policẽt apo sigurimi qẽ ishte i pranishẽm nuk i pengonte asnjẽ simbol e figurẽ kombẽtare,por ishte njẽ vendim qẽ duhej ta zbatonin dhe ne ishim dakord me kẽtẽ vendim! Agimi ẽshtě urẽ bashkimi dhe pẽrjetẽsisht do tẽ mbetet si i tillẽ!

Të ngjajshme