займ на карту онлайн потребительский кредит

Si arritën të punësohen studentët nga Ferizaji që nga viti i parë i studimeve?

3 Korrik, 2020 - 10:37 am

Kolegji Universum për disa vite me radhe po ofron programin për studime duale apo studime dhe punësim, ku studentëve iu mundësohet financim i plotë i studimeve, praktikë gjatë tri viteve si dhe punësim i garantuar në kompanitë me të cilat Kolegji Universum ka bashkëpunim.

Studime & Punësim është program i cili kombinon studimet akademike me aftësimin profesional ose përvojën praktike në Kolegjin Universum dhe mundëson kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Në kuadër të këtyre bashkëpunimeve kompania Fox Group po financon studimet e studentëve nga Kampusi i Ferizajit poashtu ju studentët që nga viti i parë po punojnë part-time për tregun global në kuadër të kësaj kompanie. 

Fillo studimet në Kolegjin Universum, fito edhe ti bursë të plotë studimi dhe punësohu që nga viti i parë! Apliko këtu https://www.universum-ks.org/aplikimionline/

Për më shumë info rreth bursave dhe mundësisë për punësim gjatë studimeve kontakto [email protected] apo 044 144 062.  

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të ngjajshme